GDPW_Jaarboeken_Scholen_980x500

Online editor Docufiller
Docufiller is een online editor waarmee je heel eenvoudig zonder grafische kennis een prachtig en professioneel jaarboek maakt. Gielen werkt al vele jaren met de online editor van Docufiller.

Templates
Plaats foto’s en tekst in de jaarboek-templates van Docufiller en maak volledig in eigen beheer het jaarboek. Als het boek klaar is, verzend je het digitaal naar Gielen en zij zorgen ervoor dat alle exemplaren met een hoge kwaliteit worden geprint.

Gebruikersvriendelijk
Docufiller is heel eenvoudig en gebruikersvriendelijk. Kennis van Word en Windows is voldoende om met de online editor te werken.

In the cloud
Maak het jaarboek wanneer het je uitkomt. Je hebt alleen een internetverbinding nodig en dan kun je overal inloggen om het jaarboek te maken. Ook alle redactieleden kunnen vanuit thuis, school of ergens anders aan het jaarboek werken. Je hoeft geen bestanden meer heen en weer te sturen: alles staat online op de veilige servers van Docufiller opgeslagen.

Huisstijl gewaarborgd
In de online editor schrijf je je artikelen en plaats je de foto’s. De juiste lay-out en huisstijl van de school is verzekerd. Docufiller heeft veel mogelijkheden en functionaliteiten.

Interessante prijs
Er komen geen vormgevers aan te pas. Dit is dus de manier om een betaalbaar jaarboek van een hoge kwaliteit te maken. Er zijn geen onverwachte kosten.

Docufiller_Logo
Wil je meer informatie over onze online editor bel [040 204 42 50] of mail dan naar Docufiller.