Het puckabook van puckababy

13 maart 2013

[door Sandra Bottram-de Louwere] Met gepaste trots lanceert Puckababy wereldwijd het Puckabook, een 100% Bergeijkse uitgave!
Geschreven door Sandra Bottram-de Louwere, moeder en eigenaresse van Puckababy. Geïllustreerd door Peggy van Gurp. Opmaak en productie door Gielen Druk Print Webmedia.

Puckababy is destijds begonnen met één enkel inbakerslaapzakje, maar is in korte tijd uitgegroeid tot bekend en geliefd lifestyle merk. Met mooie artikelen om het rustig slapen van de kleine dromers van 0-3 jaar te bevorderen. Puckababy heeft wereldwijd reeds veel baby’s mogen helpen en verschijnt daarom nu ook in 4 talen.
Uniek van het Puckabook is dat het niet te koop is; het is een cadeau van Puckababy aan de markt, dat aan alle jonge en aanstaande ouders via artsen en babywinkels zal worden uitgereikt.
Om u een idee te geven van de totstandkoming en intentie van deze prachtige uitgave, hierbij het voorwoord uit het Puckabook.

“Hiep Hiep Hoera! Puckababy bestaat vijf jaar. Voor mij alle reden om persoonlijk dank uit te spreken aan mijn familie, het lieve Puckababy team, de artsen en alle winkeliers waar we zo hecht mee samenwerken. Bovenal dank aan al onze dierbare klanten, die zoveel vertrouwen in ons hebben.

Het is allemaal begonnen met de Puckababy Piep. Het idee is eenvoudig, doch effectief: een klein slaapzakje waarin baby’s geborgenheid vinden en tot rust komen. Het beschermende coconnetje geeft vertrouwen; de baby herkent het comfort en de geborgenheid van al die maanden in mama’s buik. De begrenzing voorkomt ook dat de kleine zichzelf wakker slaat door de ongecontroleerde reflexbewegingen. Deze zijn weer een gevolg van het moeilijk kunnen verwerken van alle prikkels. Dat dit steeds vaker voorkomt, is ergens niet vreemd. Wat komt er toch ook veel op die kleintjes af….

De reacties op onze baby slaapzak waren overweldigend en hartverwarmend. Puckababy werd met open armen ontvangen door vele artsen en kersverse ouders. Uit puur enthousiasme over het resultaat deelden zij spontaan hun ervaring met lotgenoten, collega artsen en met ons. De vraag naar meer producten kwam al snel. De collectie breidde zich uit en Puckababy groeide uit tot een geliefd merk waar we zo trots op zijn.
Als eerbetoon aan onze klanten en hun vertrouwen in onze producten, heb ik dit Puckabook willen schrijven. Voor u ligt nu een prachtig geïllustreerd* boekje met tips, adviezen en ervaringen voor jonge ouders. Uit de vele vragen die onze klantenservice dagelijks ontvangt, weten we dat er nogal eens onzekere momenten kunnen zijn. Ik zou u graag al wat eerder op weg willen helpen.

Ik hoop daarom van harte dat deze informatie zal mogen bijdragen aan een mooie periode vol liefde, geborgenheid en genieten!

Lieve groet, Sandra

Om het Puckabook uit te willen gaan geven, heb ik me laten inspireren door Peggy van Gurp. Een ‘moeder van school’, met enorme creatieve kwaliteiten, die ik per toeval ontdekte. Zij bleek zelfs al een aantal prachtige kinderboeken te hebben uitgegeven. Haar werk is zo mooi, zo puur en de thema’s zo leerzaam. Ik ben enorm trots en dankbaar voor haar bijdrage aan deze uitgave!

Zwanger, pas bevallen of opa en oma geworden? Het Puckabook is er natuurlijk ook voor U! Stuur eenvoudig een mail met uw naam en adresgegevens naar klantenservice@puckababy.com o.v.v. aanvraag gratis Puckabook.