Kerstkaarten 2020 – De nieuwe collectie is er!

26 oktober 2020
kerstkaarten 2020

De kerstperiode komt er weer aan! Deze kerst zal er waarschijnlijk heel anders uit zien door de corona pandemie. Tegenwoordig kunnen we natuurlijk allemaal appen of video bellen en op die manier even wat van ons laten horen. Juist omdat het zo makkelijk gaat voelt het niet als iets bijzonders. Wil jij je familie, vrienden, collega’s en relaties een bijzondere kerstgroet sturen, stuur ze dan een persoonlijke kaart.

Wij kunnen je kerstkaart ontwerpen, jouw eigen ontwerp afdrukken of je kan kiezen uit een bestaande kerstcollectie van onze leveranciers.

In onze printshop hebben wij boeken van de kerstcollectie liggen. Wil je deze liever digitaal bekijken? Dat kan! Onderstaand vind je een overzicht van de kerstcollecties.

Heb je een kaart gevonden dat jouw kerstkaart 2020 gaat worden? Dat kun je ons mailen of bellen om de wensen door te geven: verkoop@gielen.nl.

Je kan ook rechtstreeks bestellen bij onze leveranciers en de kaarten bij ons laten afleveren zodat wij ze kunnen voorzien van een bedrukking. Elke leverancier heeft zijn eigen procedure van bestellen.
Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op: 0497 – 551 777 of verkoop@gielen.nl