Om onze klanten het vertrouwen te geven dat het wel goed zit in de Gielen organisatie hebben wij een aantal kwaliteitscertificaten behaald waar we uiteraard trots op zijn.

FSC

Het FSC certificaat houdt in dat we onze relaties zoveel mogelijk willen attenderen op het gebruik van FSC-papiersoorten. Deze papiersoorten worden geproduceerd met bomen die gekapt zijn in verantwoord beheerde bossen. Het omgaan met papier, papierafval in relatie tot verantwoord gebruik van deze grondstof, is bij Gielen volgens de FSC-normering vastgelegd.

ISOISO 9001

Voor de interne organisatiestructuur beschikt Gielen over het ISO 9001:2015 kwaliteitscertificaat. De hele organisatie van onze mensen, producten, productiemiddelen, communicatie en bedrijfslogistiek is getoetst aan deze norm. Ook op het gebied van milieuzorg heeft Gielen de zaakjes goed voor elkaar.

Voor ons een erkenning van goed ondernemerschap en voor u een zorg minder!

20110613184441_1

Gielen neemt haar verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaam ondernemen, ook wel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen genoemd. In onze bedrijfsvoering houden wij rekening met mens en omgeving.

Personeel

Bij Gielen werken op dit moment 19 mensen. Voor hen worden de best mogelijke arbeidsomstandigheden gecreëerd. Goed geoutilleerde werkplekken, werkomgeving en productiemiddelen. Verder zorgt Gielen voor een goede sociale werkomgeving waar inspraak en overleg belangrijke pijlers zijn.

Milieu

Van oudsher is Gielen een drukkerij. Dat betekent dat er chemie nodig is voor het productieproces. Als een van de eerste drukkers in Nederland ging Gielen chemie-vrije offsetplaten gebruiken voor haar productieproces en werden maatregelen getroffen om het alcoholgebruik in het drukproces zo ver als mogelijk is, te reduceren. Het resultaat is een chemie-arm productieproces.

De FSC certificering betekent dat Gielen waar mogelijk drukt en print op FSC gecertificeerd papier. FSC is een certificeringsysteem voor ‘goed bosbeheer’. Hout is de belangrijkste grondstof voor papier, en met FSC papier bent u er zeker van dat er is voldaan aan alle eisen op sociaal, milieuvriendelijk en economisch gebied.
Waar mogelijk maakt Gielen gebruik van de modernste technieken zoals digitaal drukken. Daarmee wordt het onnodig verspillen van papier voorkomen bij kleine oplages.

Omgeving

Gielen ondersteunt talrijke evenementen, stichtingen en verenigingen op sociaal, cultureel en sportief gebied. Door de inzet van kennis of middelen. Voorbeelden:
Wielervereniging Het Snelle Wiel, Bladel | Ploegfestival Bergeijk | Tennisvereniging TOS Bergeijk | De Kattendans, Bergeijk | Voedselbank Bergeijk | en nog vele anderen.

Interesse in onze diensten?

Neem contact op

Klaar om op te vallen?

Offerte aanvragenContact opnemen