Uw printer staat bij ons

13 oktober 2013

Na een testperiode is onlangs de webshop van Gielen gelanceerd. Enerzijds biedt deze webshop de mogelijkheid om kleinere digitale oplages van diverse grafische producten te bestellen. Anderzijds is het voor klanten een zogenaamde web-2-print applicatie, waar door middel van templates (vaste stramienen) repeterende producties met veel vaste informatie en minimale variabelen, gemaakt en besteld kunnen worden.

WEBSHOP
In de webshop kan iedereen grafische producten bestellen mits men een goede pdf file voorhanden heeft. Brochures, flyers, visitekaartjes, programma- en misboekjes, maar ook bouwtekeningen kunnen via de webshop besteld worden. Betalen kan via iDeal, maar ook op rekening. Men dient daarvoor dan wel eerst een account aan te maken.
Hoe u het beste een pdf fle kunt maken, wordt ook op de website uitgelegd.

AFHALEN
Een groot voordeel van de Gielen webshop is de mogelijkheid tot afhalen van het product. U bespaart hierdoor geld, maar ook tijd. En u hoeft niet persé thuis te blijven om het pakketje in ontvangst te nemen.

WEB-2-PRINT
Om van de web-2-print faciliteiten (zelf producten opmaken) gebruik te kunnen maken dient voor u eerst een account gemaakt te worden. Neem voor informatie hierover contact met ons op (0497-551777) of stuur een mail aanverkoop@gielen.nl