Diensten

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Brochures, posters, flyers, folders, kaarten, visitekaartjes of magazines.
Met drukwerk zijn we groot geworden, maar er is zoveel meer mogelijk. Naast drukwerk maken we ook graag speciale grafische producten.

Er zijn veel papiersoorten en andere materialen waarop je kan printen en/of drukken. Ook zijn er veel verschillende manieren van afwerken en veredeling. Hieruit kiezen kan soms overweldigend zijn. Weet je niet waar je moet beginnen? Stel ons je vraag, wij helpen je graag verder.

Drukwerk op maat

Met drukwerk wil jij jouw boodschap zo goed mogelijk overbrengen. Je kan jouw boodschap versterken door een goed ontwerp en de juiste materiaalkeuzes. Van briefpapier, posters, flyers tot een uniek afgewerkt jaarverslag vanaf 1 exemplaar.

Ontwerpstudio

Onze ontwerpers zitten klaar om jouw boodschap om te zetten in een passend ontwerp dat aansluit bij jouw huisstijl. Zij maken de digitale bestanden die nodig zijn voor de productie. Of het nu gaat om het controleren van het bestand, kleine wijzigingen, een folder of compleet boek.

Nabewerking

De puntjes worden op de ‘i’ gezet bij de nabewerking. Jouw product krijgt hier een mooie matte laminaat of wordt in de juiste vorm gesneden. De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen overweldigend zijn.

Voorraad- en Huisstijlbeheer

Heb je veel verschillende uitingen en zie je door de bomen het bos niet meer. Wat was de laatste versie? Wij kunnen je bestanden, huisstijl en voorraad beheren.

Weekbladen

Wij verzorgen 2 lokale weekbladen: Eyckelbergh en De Hint. Deze verschijnen in gemeente Bergeijk en gemeente Eersel iedere week op zaterdag.

Heb je een vraag?