Gielen is een leverancier van grafische communicatie producten in de breedste zin van het woord. Wij drukken in offset zowel als digitaal, verzorgen mailingen op papier of via internet, of de combinatie van papier en internet (crossmedia), compleet met adressering en ter post bezorgd.
Ruim 30 jaar zijn wij uitgever van weekbladen “De Eyckelbergh” en “De Hint”.

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?

Een grafisch leverancier die meedenkt, snel kan schakelen tussen grafische productieprocessen als drukken, printen en internet-technieken; u adviseert bij de benadering van uw markt en ook nog uw communicatie­producten perfect beheersbaar houdt. Zich flexibel opstelt, betrouwbaar is, snel kan leveren en de service verleent die u verwacht.

DE MENSEN

Ons beste gereedschap zijn onze mensen. Stuk voor stuk kanjers in hun vak! Zij zullen op hun vakgebied altijd hun uiterste best doen de klant tevreden te stellen. En als u niet tevreden bent, dan horen zij dat graag. Zij doen niets liever dan goed met u en mét elkaar communiceren zodat het product of de dienst die u vraagt ook daadwerkelijk volgens uw specificaties geleverd wordt.

Christel van den Berg

DTP-medewerkster weekbladen | Printshop | Receptie

Bij Gielen sinds: 2010

Anne-Marie Alewijns

Administratie

Bij Gielen sinds: 1990

Rita van der Weijden

DTP-medewerkster weekbladen

Bij Gielen sinds: 1992

Gustav Smits

Drukker

Bij Gielen sinds: 1997

Hennie van Schaijk

Hoofd weekbladen

Bij Gielen sinds: 1990

Frits Gielen

Operationeel Directeur

Bij Gielen sinds: 1978

Ton Smolders

Medewerker afwerking

Bij Gielen sinds: 2010

Werner Spelbrink

Hoofd afdeling afwerking

Bij Gielen sinds: 1990

Henk Wouters

Financieel Directeur

Bij Gielen sinds: 1987

Dorien van Heeswijk

Interieurverzorgster

Bij Gielen sinds: 2003

Richard van de Goor

Productieleider

Bij Gielen sinds: 2008

Pieter Hendriks

Drukker

Bij Gielen sinds: 2017

Yolanda Köpp

Printshop medewerkster | Receptie

Bij Gielen sinds: 2005

Nancy Berkhout

Interieurverzorgster

Bij Gielen sinds: 2007

Gerrit-Jan Abelskamp

DTP-medewerker

Bij Gielen sinds: 2015

Sanne Klompenhouwer

Sanne Klompenhouwer

DTP-medewerker

Bij Gielen sinds: 2018

EEN STUKJE HISTORIE

MARINUS VOGELS | JAN GIELEN | FRITS GIELEN

In 1940 kreeg Marinus Vogels van de Grafische Bondscommissie de goedkeuring om een drukkerij te starten aan ’t Hof 6 in Bergeijk. Dat was het prille begin van wat later Drukkerij Gielen zou worden. Jan Gielen, werknemer, nam in 1963 het bedrijf van zijn schoonvader over. Frits Gielen kwam in 1978 in de drukkerij werken en heeft deze tot nu toe onder zijn hoede. Het bedrijf groeide vanaf midden jaren ’80, door het goed inzetten van de digitalisering en automatisering, van 3 tot de 16 personen van dit moment.

20091127111032_1

WEEKBLADEN DE EYCKELBERGH EN DE HINT

In 1974 nam Jan Gielen het 2-wekelijkse advertentieblad De Eyckelbergh over van wijlen Sjef van Woerkum. Het blad kreeg een andere formule, redactionele teksten werden toegevoegd en de verschijning werd wekelijks. Het blad verscheen in de gemeente Bergeijk en Eersel. In 1994 werd de oplage gesplitst in een editie voor Bergeijk en Eersel, waarmee De Hint het levenslicht zag.

PRINTSHOP

Begin jaren ’90 werd POD (Printing On Demand) hot item. Al snel opende Drukkerij Gielen in 1993 een digitale print-afdeling, de printshop. Men was daarmee een der eerste drukkerijen met een digitale afdeling.

Op dit moment zijn ook diensten als webmedia en crossmedia actueel in het bedrijf. Omdat de naam Drukkerij en Printshop de lading niet meer dekte, is in december 2009 een nieuwe naam en beeldmerk in de markt gezet: Gielen Druk Print Webmedia.