Uw communicatie-activiteiten uitvoeren volgens úw specificaties en er voor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Zodat u zich bezig kunt houden met de zaken waarin ú goed bent! Dat is voor de een het volledig tot op het postkantoor afwerken van een MAILING en voor de ander het verzorgen van de WEBSITE, WEBMAILING en DATABASE tot TEKSTSCHRIJVEN en FOTOGRAFIE aan toe. Samen met onze dtp-ers achter de computer om snel iets in elkaar te zetten? U bent van harte welkom!
Onze kennis van de grafische markt is zéér breed en onze mensen zijn daardoor ook breed inzetbaar.

COMMUNICATIEADVIES

Gielen is een bedrijf in de 3e generatie en volgt al jaren de trends in de grafische industrie en in de communicatie-wereld op de voet. Dat mag blijken uit onze brede dienstverlening.
In de wereld van communicatie nog door de bomen het bos blijven zien, is niet gemakkelijk. Hoe gaan we ons product in de markt zetten? Welk communicatiemiddel gaan we gebruiken om onze doelgroep te bereiken? Sturen we een webmailing of blijven we bij folders? Gebruiken we onze website nog wel optimaal en haalt onze doelgroep daar genoeg informatie uit?
Onze brede ervaring op communicatiegebied maakt Gielen ook een partner als het gaat om advisering op dit gebied. Wij helpen u graag mee om de moderne communicatiemiddelen op de juiste manier ten gunste van uw bedrijf in te zetten.

Indien u informatie wenst, stuur dan een mailtje naar: verkoop@gielen.nl

Kunnen wij u ontzorgen?

Neem contact op

Klaar om op te vallen?

Offerte aanvragenContact opnemen