PRINTEN IN CORONA-TIJD

De overheid heeft maatregelen voorgeschreven in verband met Covid-19. ONZE WINKEL IS DAAROM GESLOTEN. Wij mogen enkel OP BESTELLING producties uitvoeren en deze mogen onder voorwaarden bij ons opgehaald worden. Onder deze voorwaarden hoort ook dat betaling (voor particulieren) vooraf dient te geschieden om contact zoveel mogelijk te beperken.

BESTELLINGEN EN OPHALEN PRINTWERK

Bestanden als pdf bestand per mail aanleveren: printshop@gielen.nl Liefst in het juiste formaat. Daarbij vermelden:

  • aantal
  • kleur of zwart
  • enkel- of dubbelzijdig geprint
  • soort papier (mat, glanzend en dik of dun)
  • voor bouwtekeningen of ze gerold of gevouwen moeten worden

Zodra het printwerk gereed is sturen wij een mail met betalingsverzoek. Na ontvangst van de betaling leggen wij de bestelling klaar in het halletje bij de ingang van de printshop. Deze kan opgehaald worden van maandag t/m vrijdag tussen 8-12 en 13-17 uur.


 

Onze digitale printafdeling, de printshop, verzorgt kleine en variabele producties vanaf 1 exemplaar. Deze afdeling beschikt over kleuren- en zwart/wit machines in klein en groot formaat. Producten van deze afdeling zijn: gepersonaliseerde mailingen, kleine oplages digitaal drukwerk van een visitekaartje tot meerpagina-brochures, posters, bouwtekeningen, catalogi, handleidingen. Ook op afwerkingsgebied is er van alles mogelijk: wire-o binden, hotmelt inbinden, brocheren, etc.

Indien u een offerte wilt aanvragen voor printwerk, gebruik dan het offerte-aanvraag formulier of stuur een mailtje naar verkoop@gielen.nl

Opdrachten voor de printshop kunt u rechtstreeks mailen naar: printshop@gielen.nl

Interesse in ons printwerk?

Neem contact op

Portfolio

Klaar om op te vallen?

Offerte aanvragenContact opnemen